Ledenbijeenkomst 25 juni 2019

Op dinsdagavond 25 juni, een warme zomeravond met Nederland-Japan op NPO3, stond er wederom een inspirerende avond op het programma voor de leden van ORDS.

Na het openingswoord waarin Alex Meerdink nieuwe leden voorstelde: Marianne Zoet, Monique Donderwinkel en Jikke Göbel, vroeg hij aandacht voor de tornado die in de nacht van 4 op 5 juni over ons prachtige dorp raasde. Het koor Con Colore heeft, in samenwerking met andere koren uit de directe omgeving, een benefietconcert georganiseerd. De opbrengst zal geschonken worden aan de inwoners of ondernemers die het zwaarst getroffen zijn. Ondanks alle narigheid kunnen we wel spreken van een gevoel van saamhorigheid, verbroedering en steun.

De Ondernemersmarkt die in mei gepland stond was een daverend succes! Zowel de aanmeldingen van de ondernemers, als de opkomst van onze dorpsbewoners was grandioos! De vrijwillige commissieleden hebben fantastisch werk verricht en daardoor de lat voor een volgende markt, wellicht in het najaar van 2020, hoog gelegd.

Tijdens de Scoutingdagen heeft Rheden zich goed op de kaart gezet door met busjes de scouts naar het dorp op en neer te rijden. Hierdoor konden de scouts gemakkelijk in het centrum van ons mooie dorp komen en tevens gebruik maken van de Ondernemers in Rheden.

Anne Bruger en Nienke Hoogstraten zijn op uitnodiging van DELS, Ondernemersvereniging Dieren, Ellecom en Laag-Soeren, naar Middachten geweest. Het was een inspirerende zomeravond!

Wanneer Wencel Maresch aan het woord is vertelt hij over Keep ‘on Rolling en de bevrijding van Rheden op 16 april 1945. Op zaterdag 18 april 2020 zal er een rit door het dorp voeren met oude voertuigen. Om de rit ook voor de huidige bewoners, en uiteraard belangstellenden, onvergetelijk te maken worden er een aantal plannen bedacht. Deze zullen op relatief kort termijn vastere vormen aannemen.Ben Denekamp vertelt wat over de geplande route en de plannen van de andere omliggende dorpen. Ideeën worden genoemd, plannen gesmeed.

Deze warme zomeravond wordt afgesloten met een dubbele overwinning, namelijk een 2-1 voor Nederland en een verkoelend drankje, na een mooie ledenbijeenkomst, op het terras van “Ons Huis”.

Volg ons op

   

Wettelijke bepalingen

Contact formulier