75 jaar bevrijding Rheden uitnodiging

Geachte bestuurder/inwoner,

16 april 2020 as is het precies 75 jaar geleden dat onze gemeente, Rheden, bevrijd werd.

Dat willen we in ons dorp natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, als we samen willen werken kunnen we er een mooi en gedenkwaardig evenement van maken.

Hoe, dat weten we nog niet, en daarom willen wij, RvO, ORDS, Verkeersregelaars Rheden en anderen u van harte uitnodigen om met open vizier van gedachten te wisselen om in deze periode diverse activiteiten te ontwikkelen. Samen sta je sterk!

‘KEEP THEM ROLLING’ heeft aangegeven dat zij op zaterdag 18 april de oude bevrijdingsroute door de dorpen van de Gemeente Rheden wil rijden. Dit kan als uitgangspunt dienen van het bevrijdingsevenement.

Wij willen met iedereen, die een bijdrage zou willen leveren, de mogelijkheden en de aanpak graag doorspreken. U bent van harte welkom op 3 september a.s. in Partycentrum Ons Huis. Om 19.30 uur staat de koffie/thee klaar om 20.00 uur willen we met de vergadering beginnen.

Het zou fijn zijn als u al even binnen uw organisatie gaat brainstormen wat uw inbreng op deze dag/dagen zou kunnen zijn, dit bespoedigt het geheel.

Wij verwelkomen u graag.
Met vriendelijke groet, RvO, ORDS en VR

Volg ons op

   

Wettelijke bepalingen

Contact formulier