Happen en trappen 2024

Happen en trappen

20 juni 2024

20 juni was het zover: het inmiddels bijna traditionele Happen en trappen. Het was nog even spannend of we inderdaad gingen trappen of dat het weer zo was dat we zouden gaan carpoolen en happen. Op een paar kleine spetters na bleef het droog. Prima om te Happen en trappen dus. 

Om 18.30 uur vertrokken we bij Ons Huis, richting La Maison du Steeg waar ons een heerlijk voorgerecht wachtte. Zie foto. Dat is ook gelijk de enige foto die we hebben. Normaal wordt na afloop vaak gezegd: "gelukkig hebben we de foto's nog". Dat gaat dit keer niet op iedereen was zo gezellig aan het praten, fietsen, eten en drinken dat de foto's erbij ingeschoten zijn.

Na Maison du Steeg stapten we weer op de fiets richting Restaurant Bronckhorst waar een overheerlijk hoofdgerecht voor ons werd bereid. Om het eten even te laten zakken stapten we op de fiets naar het Rhejes Ijshuys, daar werden we getrakteerd  op natuurlijk een ijsje en heerlijke gebakjes bij de koffie en thee.

Zoals altijd sloten we de avond af bij Ons Huis. Het was een erg geslaagde avond met maar liefst 51 deelnemers ( meer konden er niet mee) waar in veel genetwerkt, bijgepraat en gelachten werd met elkaar.

Maison du Steeg, Restaurant Bronckhorst, Rhejes Ijshuys en Ons Huis, dank jullie wel voor de gastvrije ontvangst en het heerlijke eten en drinken! We komen graag nog eens terug!