Ondernemersmarkt 11 april 2024

Zeer geslaagde ondernemersmarkt op 11 april 2024

RHEDEN – “Ondernemend Rheden De Steeg” kortweg “ORDS” organiseerde op 11 april een meer dan geslaagde Ondernemersmarkt met meer dan 35 deelnemers in “Rhederhof” in Rheden. Deze Ondernemersmarkt werd voor de 3emaal georganiseerd en ditmaal voor de eerste keer in “Rhederhof”, een gouden greep! Er was net wat meer ruimte en dat bood de mogelijkheid om mooie marktkramen te plaatsen.

De sfeer en indeling van het gebouw, uitlopend in een punt, gaven de indruk dat je in een idyllisch smal straatje in een vakantiebestemming was. De grote verscheidenheid van de deelnemers maakte de markt compleet. Dorpswethouder Gea Hofstede, opende de markt. Zij prees de “ORDS” dat ze buiten de comfortzone durfde te treden door de markt in een verzorgingshuis te organiseren.

Aan het einde van de markt werd er aan het Rad van Fortuin gedraaid en konden de bezoekers mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de deelnemers, winnen. Deze actie kreeg grote bijval van het volop aanwezige publiek, zeker ook van de bewoners van “Rhederhof”, die zich een mooi plaatsje hadden verworven voor het Rad.

Vele bezoekers waren onder de indruk van de grote diversiteit aan ondernemers binnen de “ORDS”. “Ik wist niet dat we dat ook in Rheden hadden”, was een veel gehoorde opmerking. Ook was er een goede interactie tussen de deelnemende ondernemers onderling.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagde Ondernemersmarkt en deze is zeker voor herhaling vatbaar.